Atmedia
Už 15 let jsme vašimi partnery ve světě tematických televizí

Zatímco ostatní v těchto dnech slaví Halloween a snaží se postrašit ostatní, nás tradičně na podzim nejvíce straší deadliny. Podzim je totiž u nás v Atmedia pravidelně nejživějším obdobím, kdy přicházíme na trh s novou Obchodní politikou (+ článek se všemi novinkami zde), připravujeme se na vrchol televizní sezóny – Vánoce – a pro naše klienty z mediálních agentur chystáme oslavu Světového dne televize. Nezapomeňte na něj ani vy a 21. listopadu si pusťte dobrý film, třeba na některé z tematických televizí Atmedia.

A co za čísla pro vás máme tentokrát?

  • Téměř 1/3 podílu na sledovanosti dětí připadá dětským tematickým TV stanicím. Kdy je děti nejčastěji sledují? Ráno před školou / školkou a především pak večer okolo 19. hodiny. Tedy trošku jinak, než dospělí, kteří ji nejvíce sledují po 20. hodině.
  • Za kvalitním obsahem se chodí na tematické televizní stanice, kde si každý vybere, na co má zrovna chuť. Ví to 5,6 milionu našich diváků, kteří si měsíčně zapnou některou z tematických TV stanic Atmedia.
  • Televizní sledovanost v průběhu týdne kopíruje pracovní cyklus většiny lidí. O víkendu, kdy většina společnosti odpočívá, roste až o 20 %.
  • Po úspěšných letních prázdninách se nám již dva roky po sobě daří navázat 5% podílem na sledovanosti i v úvodu televizní sezóny.

Přejeme vám, abyste toho v listopadu také stihli co nejvíce a do prosince – hlavní sezóny večírků – vkročili s čistým stolem.

Vaše Atmedia

previous arrow
#cislotydne_43
#cislotydne_42
#cislotydne_41
#cislotydne_40
next arrow
 


Sledujte nás také na Linkedinu a Twitteru a neuteče vám žádná novinka ze světa televize!

Líbil se vám článek? Pošlete ho do světa!
Podobné články

Díky spolupráci s Warner TV dosahujeme téměř 7% podílu na sledovanosti

V dubnu vstoupila na český trh televizní stanice Warner TV, přičemž prodej reklamy zajišťuje naše mediální zastupitelství Atmedia. Na rozdíl od ostatních televizních stanic ze skupiny Warner Bros. Discovery lze nový kanál sledovat také bezplatně v rámci pozemního digitálního vysílání…

#cislotydne: Duben 2024

Návraty z březnových cest jsme zvládli bez většího jet lagu, a tak jsme se v dubnu mohli zaměřit více na český televizní rybníček. Do toho jsme hned v úvodu měsíce hodili pořádnou štiku v podobě Obchodní nabídky na letošní rok.…

Tři pětiny z celkové sledovanosti patří lokálnímu obsahu

Sledovanost jednotlivých televizních kanálů je stále více ovlivňována lokálním obsahem. Stoupající zájem o lokální tvorbu je patrný napříč všemi věkovými skupinami diváků. Mezi nejoblíbenější žánry přitom patří filmy, seriály a zábavní pořady. „Lokální obsah je mezi českými televizními diváky dlouhodobě…
Nahoru